söndag 22 mars 2009

Grattis Moderaterna

Även i senaste opinionsmätningen visar Moderaterna på en enastående styrka. Det är bara att gratulera. Jag önskar ju att samtliga allianspartier ska öka. Vi kristdemokrater har en bit kvar att nå de nivåer där jag tror vi har potential att ligga på. Men vi är på väg dit.

Som någon bland de nya kristdemokraterna - alltså nya medlemmar - sa vid helgens ABC-utbildning; Det gäller för oss att nå bakom muren som hindrar vår kommunikation med väljaren. Den muren kan vi alla hjälpas åt att komma bakom. Det personlig mötet är oslagbart. Att våga ta upp fördomar om oss och driva med dessa, var ett tips från dessa Nya kristdemokrater.

På Facebook har det kreativa paret Jessica Nyberg och Erik Sjöstedt dragit igång en grupp som syftar till att mejsla fram något som skulle kunna kallas de Nya kristdemokraterna. FFFF-heter den (Frihet, Familj, Flit, Företagsamhet). Lycka till!. Ingen annan, inte ens våra allianskompisar kan göra denna resa mot nya opinionshöjder åt oss. Det hänger bara på oss själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar