lördag 7 mars 2009

En heldag politik och gospelkonsert

Vilken dag. Tidig förmiddag samling med ett 100-tal kristdemokrater i Sthlm stad och län! Vilket gäng. Det är vi som ska se till att det blir ett genombrott för partiet i den utan tvekan viktigaste regionen i valet nästa år.

Men först ska vi göra ett bra EUval om ett par månader! Startskottet har verkligen gått och nu är det bara full fart framåt som gäller. Ella Bohlin var huvudtalare idag och hon gjord det bra. Lite lågmäld men vi vet att hon har passion inte minst i fråga om det moderna slaveriet, människohandeln och sexhandeln i Europa. Självklart behöver vi stärka resurserna för att befria människor från förnedring!

På em var det en massa val till viktiga positioner som sätter agendan för nästa års val. Och ett antal motioner avhandlades också. Viktigt tankearbete som lagts ner för att utveckla vår politik.

Det var skönt att gå på gospelkonsert med Samuel Ljungblad och kören Sollentuna sjunger. Att blåsa bort en del av dagens politiska funderingar kändes bra. Det ena kompletterar det andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar