onsdag 27 maj 2009

Alf i högform

Alf var i högform i kväll i Sollentuna. Efter en heldag med kampanjande i centrala Stockholm gav han sig iväg till vår förort. Han om någon kan argumentera starkt för att vi alla kristdemokrater bör göra vårt yttersta och lite till för att ro hem ett bra valresultat den 7 juni. Människovärdet är alltid högre än penningvärdet var en sentens som återkom i hans tal. Denna värdegrund gör Kristdemokraterna unika med ett unikt uppdrag i svensk och europeisk politik.

Med på mötet fanns respresentanter från både Mellanöstern, Afrika och Latinamerika vilket visar att vårt parti i just ett så internationellt parti som vi säger att vi är. Tricket för oss är kanske att verkligen se våra vänner från de olika världsdelarna och att de tillför något unikt och oersättligt i vårt parti. Ta tillvara den kraft som finns därute och bara väntar på att förlösas, skulle jag vilja säga.

Sollentuna är den största lokalavdelningen i Stockholms län med spännande kontakter åt olika nätverk i kommunen. Nu inför slutspurten fick vi extra glädje genom Alf Svenssons besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar